Beograd
19. novembar 2015. godine

 

ODRŽANA SEDNICA   

KOMISIJE ZA ODNOSE SA JAVNOŠĆU LSS

    U Lovačkom savezu Srbije, 19. novembra 2015. godine, održana je četvrta sednica Komisije za odnose sa javnošću, na kojoj je prioritetan zadatak dat informisanju unutar lovačkih udruženja i saveza, ali i šire javnosti kroz postojeće medije i češće brifinge.

 

 

Pored mera na aktueliziranju i ažuriranju sajta Lovačkog saveza Srbije, dosta pažnje posvećeno je lovačkom magazinu „Lovac“, sa željom da se ispoštuje utvrđena dinamika izlaženja ovog glasila, i da naredni broj izađe iz štampe do polovine decembra sa dosta novih i aktuelnih tema ali i sa većom pokrivenošću lovačkih udruženja u Srbiji. Ovo izdanje biće predstavljeno na brifingu, pored ostalih tema, do kraja godine, u Lovačkom savezu Srbije.

      Kako je naredna godina jubilarna (120 godina organizovanog lovstva Srbije), dogovoreno je da se tokom čitave 2016. godine, organizuju brojne manifestacije i susreti, čime će ojačati ugled lovačke organizacije Srbije, i ukazati na široke puteve organizovanog lovstva.

      U toku je izrada detaljnog programa svih manifestacija, koje će imati radni, takmičarski i izložbeni karakter, kao i završetak filma i priprema aktuelnih izdanja – knjiga, brošura i publikacija, kao i svečanog broja lovačkog magazina „Lovac“.

   Sveta Madžarević

 

 

 

 

 

Lovački savez Srbije

Rad komisija LSS


© 2004 Lovački savez Srbije
Lovački savez Srbije
ul. Alekse Nenadovića br. 19-23/II
11000 Beograd
tel.: (011) 3442- 467
fax: (011) 3442- 477