BEOGRAD
27. februar 2009. godine


NOVI STATUT LOVAČKOG SAVEZA SRBIJE

 

Članovi Skupštine usvojili novi Statut LSS

Rad Skupštine

Skupština je radila po predloženom dnevnom redu: 1. Usvajanje Zapisnika sa sednice Skupštine održane 07.02.2009. godine u Beogradu. 2. Usvajanje novog Statuta Lovačkog saveza Srbije. 3. Donošenje odluke o izboru zastupnika Lovačkog saveza Srbije. 4. Pitanja i predlozi.

Verifikaciona komisija
Verifikaciona komisija u sastavu Dejan Radojević, Milinko Mijailović, Milenko Zeremski i Nebojša Dojčinović je izvršila uvid u evidencione listove, predate od strane članova Skupšine i konstatovala da na sednici prisustvuje 121 članova sa već verifikovanim mandatom. Na osnovu potrebne dokumentacije, verifikovani su mandati sledećih novih članova Skupštine: 1. Dušan Latinović iz Kikinde 2. Slobodan Dragojević iz Petrovca 3. Dragan Guberinić iz Kragujevca 4. Prodan Veljković iz Gadžinog Hana 5. Vitomir Trajkovski iz Aleksinca 6. Zoran Simeunović iz Užica 7. Predrag Bajčić iz Smederevske Palanke 8. Miroljub Paunović iz Bele Crkve 9. Dragan Gačić iz Beograda 10. Vladan Filipović iz Batočine 11. Zoran Jerinić iz Kraljeva 12. Novica Stefanović iz Niša 13. Slaviša Ranđelović iz Niša 14. Dušan Jovanović iz Bele Palanke 15. Mladen Nikolić iz Koretišta 16. Dragan Stanković iz Malog Zvornika 17 Dragan Đorđević iz Brusa 18 Stojan Dimitrijević iz Kruševca 19. Dejan Miniđ iz Kruševca 20. Dragan Hadžić iz Krnjeva 21. Slaviša Pavlović iz Poljane, od kojih je sednici prisustvovalo 17 članova. Verifikaciona komisija je potom konstatovala da od ukupno 197 članova Skupštine, sednici prisustvuje 138 članova i da su ispunjeni uslovi za punopravno odlučivanje.

Radno predsedništvo Radno predsedništvo je zasedalo u sastavu: predsedavajući, prof. dr Zoran Popović i članovi, Slobodan Miletić, Miloš Pantelić, Avdo Mujanović i Marko Tica.

Statut
Jedan broj članova Skupštine je napustio sednicu pre glasanja. Nakon toga, većinom glasova, od ukupnog broja članova Skupštine, usvojen je novi Statut Lovačkog saveza Srbije.

Odluka
Odluka o izboru prof. dr Zorana Popovića za zastupnika LSS, doneta je u svemu kao u predlogu dostavljenom članovima Skupštine.

Beleške
Predsedavajući je predložio za zapisničara Rodoljuba Hadži- Cenića, kao i overače zapisnika: Miomira Đukića i Dragana Sinđelića. O radu Skupštine biće sačinjene i stenografske beleške.

FVM
Lovcima su i ovoga puta gostoprimstvo ukazali studenti i profesori Fakulteta Veterinarske medicine u Beogradu.

 

LSS PRess

© 2004 Lovački savez Srbije
Lovački savez Srbije
ul. Alekse Nenadovića br. 19-23/II
11000 Beograd
tel.: (011) 3442- 467
fax: (011) 3442- 477

 

foto: Jaroslav Pap

 

 

 

 

 

Lovački savez Srbije

Rad Skupštine Lovačkog saveza Srbije