Paraćin
07. jun 2018. godine

 

SVE ODLUKE DONETE JEDNOGLASNO NA ODRŽANOJ SEDNICI UPRAVNOG ODBORA LOVAČKOG SAVEZA SRBIJE


Sednica Upravnog odbora LSS, održana je 07.06.2018. godine u Paraćinu. Upravni odbor je radio u prostorijama lovačkog udruženja "Paraćin", a sve odluke su donete jednoglasno.

U svojstvu jedinog člana privrednog društva "Jelen-LSS" Upravni odbor Lovačkog saveza Srbije je doneo Odluku o likvidaciji privrednog društva "Jelen-LSS" doo Beograd, kao i odluke o raspodeli likvidacionog ostatka i čuvanju poslovnih knjiga i dokumenata privrednog društva koje je prestalo da radi likvidacijom.

Nakon razmatranja, usvojen je Izveštaj o finansijskom poslovanju za 2017. godinu, kao i finansijski plan Lovačkog saveza Srbije za 2018. godinu. Analizirani su izveštaji o učešću radne grupe LSS u radu oko promena Zakona o divljači i lovstvu i kontakti ostvareni povodom promena pratećih pravilnika Zakona o oružju i municiji. Govorilo se i o novonastaloj situaciji u lovačkoj organizaciji Vojvodine, gde je zabeležen pad naplate članarine, zbog čega gubitke ima i Lovački savez Srbije. Usvojen je novi Pravilnik o organizaciji i sistematizaciji poslova u službi Lovačkog saveza Srbije.

Komisija za proveru ispravnosti rada "Jelen-LSS" u vezi organizacije lovačkih ispita, podnela je izveštaj o svom radu  Upravnom odboru, koji je potom usvojen. U skladu sa time, doneta je Odluka da se angažuje sudski veštak iz ekonomsko-finansijske oblasti, posle čijeg rada će biti preduzete sve zakonske mere, da bi se nadoknadila šteta koju je privredno društvo "Jelen-LSS" prouzrokovalo Lovačkom savezu Srbije.  

Doneta je Odluka da Lovački savez Srbije primi u članstvo Lovački savez Jugoistočne Srbije.

Zbog stanja ispravnosti dva vozila, koja dalje ne mogu biti u eksploataciji za službene potrebe, doneta je odluka o prodaji, koja će uslediti nakon zvanične procene njihove vrednosti.

Najvažnijom se čini odluka da se u oktobru održe dve sednice najvišeg organa Lovačkog saveza Srbije, jedna redovne skupštine i druga izborne skupštine. O konkretnom datumu održavanja dveju sednica skupštine, odlučivaće se na sledećoj sednici Upravnog odbora.

Odluka Skupstina Jelen-LSS 26
Odluka Skupstina Jelen-LSS 27
Odluka Skupstina Jelen-LSS 28
Odluka Skupštine Jelen-LSS 29

Odluka UO LSS 1
Odluka UO LSS 2
Odluka UO LSS 3
Odluka UO LSS 4
Odluka UO LSS 5
Odluka UO LSS 6
Odluka UO LSS 7

Detalj sa sednice UO LSS održane u Paraćinu

Detalj sa sednice UO LSS održane u Paraćinu

LSS Press

 

 

 

 

 

 

 

Lovački savez Srbije

Rad Upravnog odbora


© 2004 Lovački savez Srbije
Lovački savez Srbije
ul. Alekse Nenadovića br. 19-23/II
11000 Beograd
tel.: (011) 3442- 653