Beograd
27. decembar 2018. godine

 

ODRŽANA SEDNICA UO LSS U BEOGRADU

Predložen zajednički sastanak upravnih odbora  LSS i LSV


Detalj sa sednice UO LSS

Treća sednica Upravnog odbora Lovačkog saveza Srbije, održana je 27. decembra 2018. godine, u Beogradu.  Razmatrane su odluke od značaja za dalje operativno funkcionisanje LSS. Tako su donete odluke koje  se odnose na smanjenje troškova  poslovanja,  kojima su  obuhvaćeni troškovi  za  knjigovodstvene usluge i pravno zastupanje LSS.  

Stavljena je van snage odluka o subvencionisanju troškova izrade planskih dokumenata, usled neadekvatnog planiranja, jer sredstva za ove namene nisu planirana finansijskim planom, ali i zbog teške materijalne situacije u LSS. Usvojen je sastav komisija LSS. Planirano je da se,  na ime tekućeg investicionog održavanja,  zbog stanja u kome se nalaze prostorije LSS, ulože sredstva za njihovo renoviranje.

Doneta je odluka da se uputi zahtev za sastanak ministru policije, u vezi sprovođenja Zakona o oružju i municiji, kao i ministru finansija, u vezi poreza na oružje i visokih administrativnih taksi koje se plaćaju za preregistraciju oružja.

Upravni odbor Lovačkog svaeza Srbije je predložio da se, 24. januara 2019. godine, u Beogradu, održi zajednički sastanak upravnih odbora LSS i LSV, na kome bi se utvrdila jedinstvena platforma za dalji zajednički rad. Tim povodom je predsednik Lovačkog saveza Srbije, Bratislav Ćirković, uputio dopis koje sledi:

dopis predsednika LSS Lovačkom savezu Vojvodine.pdf

LSS press

 

 

 

 

 

 

 

 

Lovački savez Srbije

Rad Upravnog odbora LSS


© 2004 Lovački savez Srbije
Lovački savez Srbije
ul. Alekse Nenadovića br. 19-23/II
11000 Beograd
tel.: (011) 3442- 653