Užice
12. septembar 2014. godine

 

Stanojević prvi čovek okruga

 

Za predsednika Zlatiborskog lovnog okruga izabran je gdin Aleksandar Stanojević, predsednik LU "Aleksa Dejović" - Užice, dok je za zamenika predsednika izabran gdin Rodoljub Vasiljević, predsednik lovačkog udruženja u Prijepolju. Kandidat Zlatiborskog lovnog okruga za člana Upravnog odbora Lovačkog saveza Srbije je ugledni privrednik ovog kraja, gdin Mićo Zorić, koji je i aktuelni član UO LSS, dok će se o kandidatima za članove Skupštine LSS naknadno odlučivati na narednoj sednici okruga koja se očekuje uskoro.

LSS Press
foto Stojan Vijatov

POČELI SA RADOM PRVI LOVNI OKRUZI
U SKLADU SA NOVIM STATUTOM LSS

FORMIRAN ZLATIBORSKI LOVNI OKRUG

Dana 12. septembra 2014. godine, u prostorijama Lovačkog doma u Užicu održana je osnivačka sednica Zlatiborskog lovnog okruga. U skladu sa novim Statutom LSS i Poslovnikom o radu lovnih okruga LSS, sednicu je sazvao predsednik Lovačkog saveza Srbije Dragan Šormaz, koji je i prisustvovao sastanku.

Osnivačkoj sednici je prisustvovala većina članova Saveta lovnog okruga, dok su oni koji su bili sprečeni da prisustvuju opravdali svoje odsustvo, osim jednog udruženja. Pošto je konstatovano da sednica ima kvorum i da su ispunjeni uslovi za punovažno odlučivanje, konstitiusan je lovni okrug za koji je dogovoreno da se nazove "Zlatiborski".

 

 

 

 

 

 

Lovački savez Srbije

Rad lovnih okruga


© 2004 Lovački savez Srbije
Lovački savez Srbije
ul. Alekse Nenadovića br. 19-23/II
11000 Beograd
tel.: (011) 3442- 467
fax: (011) 3442- 477


Aleksandar Stanojevic

gdin Aleksandar Stanojević, predsednik Zlatiborskog lovnog okruga