lovni okruzi
2019. godina

 

 

ODRŽANE KONSTITUTIVNE SEDNICE LOVNIH OKRUGA

 

Rad lovnih okruga

U skladu sa statutarnim obavezama, u toku je održavanje konstitutivnih sednica saveta lovnih okruga. Do sada, ovim povodom su se sastali Braničevski, Kolubarski, Zlatiborski i Mačvanski lovni okrug.

Sve okruge je posetio predsednik Lovačkog saveza Srbije, gospodin Bratislav Ćirković, koji je predsedavao sednicama saveta lovnih okruga, do izbora predsednika, čime su oni i konstituisani. Predsednik LSS je govorio o radu Lovačkog saveza Srbije u periodu od 27.10.2018. godine do danas, kao i o pokrenutim inicijativama, projektima saveza i drugim planiranim akcijama.

Izabrani predsednici

Za predsednika saveta Braničevskog lovnog okruga izabran je gospodin Dragan Mitić, predsednik lovačkog udruženja "Vojvoda Milenko" iz Požarevca. Za predsednika saveta Kolubarskog lovnog okruga, ponovo je izabran gospodin Miroslav Gavrilović, predsednik LU "Vojvoda Mišić" iz Mionice. Za predsednika saveta Mačvanskog lovnog okruga, takođe je ponovo izabran gospodin Željko Marinković, predsednik LU "Fazan" iz Vladimiraca. Savet Zlatiborskog lovnog okruga je za svog predsednika ponovo izabrao gospodina Aleksandra Stanojevića, predsednika LU "Aleksa Dejović" iz Užica.

Inicijativa

Na svim okruzima je pokrenuta inicijativa za formiranje regionalnih lovačkih saveza, pre svega zapadne i istočne Srbije, koja je prihvaćena od strane prisutnih. Uskoro će biti održane sednice saveta svih preostalih lovnih okruga.

 

LSS Press

 


 

 

 

 

 

 

Lovački savez Srbije

Rad lovnih okruga


© 2004 Lovački savez Srbije
Lovački savez Srbije
ul. Alekse Nenadovića br. 19-23/II
11000 Beograd
tel.: (011) 3442- 653